Freight Forwarding • Shipping • Operations
 • Transport Maritim
  Oferim servicii de transport pentru orice destinatie atat pentru export cat si pentru importul de marfuri, servicii complete, functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load=container incarcat complet) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa) si cu livrare ‘door-to-door’ sau ‘port-to-port’, precum si ‘door-to-port’.
  continuati
 • Transport Fluvial
  Fiind bine pozitionat pe coasta de vest a Marii Negre, portul Constanta reprezinta un punct important pe harta traficului de marfuri catre/dinspre caile navigabile interioare est-europene. Ca urmare a unei dezvoltari zonale rapide si totodata ca o necesitate pentru transportul de marfuri din aceasta regiune, a crescut interesul pentru transportul fluvial care ofera legatura directa cu cel mai mare port din Marea Neagra, Constanta.
  continuati
 • Transport Rutier
  Compania noastra pune la dispozitia dumneavoastra. intreaga gama de servicii de transport marfuri cu camioane cu prelata sau dube inchise cu capacitati diverse, pana la 40 tone sau chiar mai mult, pe diferite trasee rutiere atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.
  continuati
 • Transport Feroviar
  Alaturi de celelalte modalitati de livrare a marfii, transportul containerizat pe calea ferata completeaza cu eficacitate portofoliul de servicii oferite de Green Marine Logistics. In ciuda duratei mai mari de livrare, transportul pe calea ferata are ca principal avantaj costurile reduse in comparativ cu transportul rutier.
  continuati
 • Transport Aerian
  Una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de transport, ca alternativa eficienta, o reprezinta transportul aerian de marfa. Green Marine Logistics impreuna cu agentii celor mai recunoscute linii aeriene organizeaza transporturi aeriene de marfuri atat in regim charter (direct) cat si in regim de consolidare (multimodal)
  continuati
 • Operatiuni Portuare
  Green Marine Logistics ofera servicii complete pentru operarea marfurilor de orice tip in porturile de la Marea Neagra: Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea, Midia, Mangalia. Va stam la dispozitie cu cotatii de pret competitive si logistica necesara oricarui tip de operatiune solicitat de clientii nostrii. Indiferent de tipul de marfa operat (generala, agabaritica, vrac, project cargo, lichida) atat pentru export cat si pentru import, va putem acorda asistenta pentru realizarea urmatoarelor operatiuni:
  continuati
Selectati tipul de transport: Import Export
Pentru import puteti vadea lista noastra cu porturile unde operam sau o puteti descarca in format PDF.
Descarca
ALGERIA
Lista porturi din ALGERIA Algiers Bejaia Oran
ANGOLA
Lista porturi din ANGOLA Lobito Luanda Namibe Soya
AMERICAN SAMBOA
Lista porturi din AMERICAN SAMBOA
ARGENTINA
Lista porturi din ARGENTINA Bahia Blanco Buenos Aires Campana Goya La Plata Rio Grande Rosario (Santa Fe) San Antonio San Lorenzo San Nicolas San Pedro Ushuaio
ARUBA
Lista porturi din ARUBA Oranjestad
AUSTRALIA
Lista porturi din AUSTRALIA Adelaide Brisbane Darwin Devonport Fremantle Galdstone Gave Melbourne Newcastle Port Adelaide Port Hedland Port Kemble Sydney Townsville Weipa
AUSTRIA
Lista porturi din AUSTRIA
AZERBAIJAN
Lista porturi din AZERBAIJAN Baku
BAHAMAS
Lista porturi din BAHAMAS Freeport Nassau
BAHRAIN
Lista porturi din BAHRAIN Bahrain Manama
BANGLADESH
Lista porturi din BANGLADESH Chittagong Dhaka Knulha
BARBADOS
Lista porturi din BARBADOS
BELARUS
Lista porturi din BELARUS Minsk
BELGIUM
Lista porturi din BELGIUM Antwerp Gent Oostende Zeebruge