Freight Forwarding • Shipping • Operations
 • Transport Maritim
  Oferim servicii de transport pentru orice destinatie atat pentru export cat si pentru importul de marfuri, servicii complete, functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load=container incarcat complet) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa) si cu livrare ‘door-to-door’ sau ‘port-to-port’, precum si ‘door-to-port’.
  continuati
 • Transport Fluvial
  Fiind bine pozitionat pe coasta de vest a Marii Negre, portul Constanta reprezinta un punct important pe harta traficului de marfuri catre/dinspre caile navigabile interioare est-europene. Ca urmare a unei dezvoltari zonale rapide si totodata ca o necesitate pentru transportul de marfuri din aceasta regiune, a crescut interesul pentru transportul fluvial care ofera legatura directa cu cel mai mare port din Marea Neagra, Constanta.
  continuati
 • Transport Rutier
  Compania noastra pune la dispozitia dumneavoastra. intreaga gama de servicii de transport marfuri cu camioane cu prelata sau dube inchise cu capacitati diverse, pana la 40 tone sau chiar mai mult, pe diferite trasee rutiere atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.
  continuati
 • Transport Feroviar
  Alaturi de celelalte modalitati de livrare a marfii, transportul containerizat pe calea ferata completeaza cu eficacitate portofoliul de servicii oferite de Green Marine Logistics. In ciuda duratei mai mari de livrare, transportul pe calea ferata are ca principal avantaj costurile reduse in comparativ cu transportul rutier.
  continuati
 • Transport Aerian
  Una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de transport, ca alternativa eficienta, o reprezinta transportul aerian de marfa. Green Marine Logistics impreuna cu agentii celor mai recunoscute linii aeriene organizeaza transporturi aeriene de marfuri atat in regim charter (direct) cat si in regim de consolidare (multimodal)
  continuati
 • Operatiuni Portuare
  Green Marine Logistics ofera servicii complete pentru operarea marfurilor de orice tip in porturile de la Marea Neagra: Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea, Midia, Mangalia. Va stam la dispozitie cu cotatii de pret competitive si logistica necesara oricarui tip de operatiune solicitat de clientii nostrii. Indiferent de tipul de marfa operat (generala, agabaritica, vrac, project cargo, lichida) atat pentru export cat si pentru import, va putem acorda asistenta pentru realizarea urmatoarelor operatiuni:
  continuati

Servicii - Transport fluvial containerizat

Transport fluvial containerizat
Transport fluvial containerizat

    Fiind bine pozitionat pe coasta de vest a Marii Negre, portul Constanta reprezinta un punct important pe harta traficului de marfuri catre/dinspre caile navigabile interioare est-europene.
    Ca urmare a unei dezvoltari zonale rapide si totodata ca o necesitate pentru transportul de marfuri din aceasta regiune, a crescut interesul pentru transportul fluvial care ofera legatura directa cu cel mai mare port din Marea Neagra, Constanta.

    Prin folosirea transportului fluvial containerizat se pot deservi prin servicii directe de linie porturile Giurgiu sau Turnu Severin, dar si Ruse si alte porturi dunarene pana la Belgrad, in urma solicitarii exprese a clientilor nostrii.

    Avantajul folosirii transportului containerizat fluvial consta in ofertele de pret avantajoase oferite in comparatie cu celelalte porturi prin care Belgradul este deservit in prezent (Rijeka, Thessaloniki, Bar, Koper) si prin faptul ca ofera o legatura directa cu serviciile de linie intre China si Marea Neagra.

   

 

 

   Green Marine Logistics ofera posibilitatea incarcarii/descarcarii atat de marfuri generale/vrac cat si containere din barje pe chei si viceversa precum si transbordare directa de marfuri din vapor in barja si vice/versa.


    In completare se asigura si depozitarea containerelor pline cu marfa.
    Putem intermedia transportul fluvial de marfa intre Giurgiu si porturile din Constanta, precum si intre Giurgiu si Drobeta Turnu Severin.
Incepand cu anul 2005 pe Dunare functioneaza doua linii de transport containere : tranzit domestic Constanta - Giurgiu si tranzit international Constanta - Belgrad. Barjele si impingatoarele folosite in cadrul serviciului de transport containerizat fluvial au asigurare P&I.


   Firma noastra ofera servicii complete pentru diferite operatiuni efectuate in/din terminalele si depozitele aflate in porturile dunarene, incluzand: manevrarea containerelor goale/pline; depozitarea containerelor goale/pline atat in depozite acoperite cat si in spatiu deschis; servicii de transport rutier catre orice punct desemnat din Romania
    Serviciile logistice ale firmei noastre ofera solutii complete care pot combina transportul pe cale fluviala si cel rutier sau feroviar pentru a atinge orice punct final de destinatie desemnat de catre client.   La cerere, marfa se poate prelua din portul fluvial unde s-a descarcat si se expediaza catre punctual de livrare dorit atat in Romania cat si catre Europa sau orice alta destinatie solicitata.