Freight Forwarding • Shipping • Operations
 • Transport Maritim
  Oferim servicii de transport pentru orice destinatie atat pentru export cat si pentru importul de marfuri, servicii complete, functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load=container incarcat complet) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa) si cu livrare ‘door-to-door’ sau ‘port-to-port’, precum si ‘door-to-port’.
  continuati
 • Transport Fluvial
  Fiind bine pozitionat pe coasta de vest a Marii Negre, portul Constanta reprezinta un punct important pe harta traficului de marfuri catre/dinspre caile navigabile interioare est-europene. Ca urmare a unei dezvoltari zonale rapide si totodata ca o necesitate pentru transportul de marfuri din aceasta regiune, a crescut interesul pentru transportul fluvial care ofera legatura directa cu cel mai mare port din Marea Neagra, Constanta.
  continuati
 • Transport Rutier
  Compania noastra pune la dispozitia dumneavoastra. intreaga gama de servicii de transport marfuri cu camioane cu prelata sau dube inchise cu capacitati diverse, pana la 40 tone sau chiar mai mult, pe diferite trasee rutiere atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.
  continuati
 • Transport Feroviar
  Alaturi de celelalte modalitati de livrare a marfii, transportul containerizat pe calea ferata completeaza cu eficacitate portofoliul de servicii oferite de Green Marine Logistics. In ciuda duratei mai mari de livrare, transportul pe calea ferata are ca principal avantaj costurile reduse in comparativ cu transportul rutier.
  continuati
 • Transport Aerian
  Una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de transport, ca alternativa eficienta, o reprezinta transportul aerian de marfa. Green Marine Logistics impreuna cu agentii celor mai recunoscute linii aeriene organizeaza transporturi aeriene de marfuri atat in regim charter (direct) cat si in regim de consolidare (multimodal)
  continuati
 • Operatiuni Portuare
  Green Marine Logistics ofera servicii complete pentru operarea marfurilor de orice tip in porturile de la Marea Neagra: Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea, Midia, Mangalia. Va stam la dispozitie cu cotatii de pret competitive si logistica necesara oricarui tip de operatiune solicitat de clientii nostrii. Indiferent de tipul de marfa operat (generala, agabaritica, vrac, project cargo, lichida) atat pentru export cat si pentru import, va putem acorda asistenta pentru realizarea urmatoarelor operatiuni:
  continuati

Servicii - Transport fluvial conventional

Transport fluvial conventional
Transport fluvial conventional

    Portul Constanta fiind atat un port maritim cat si unul fluvial, poate acomoda orice tip de nava : cargou de mic tonaj precum si barja, slep, barja autopropulsanta folosita la transportul fluvial.
    Legatura dintre portul Constanta si Dunare se face prin canalul Dunare-Marea Neagra, punte de legatura importanta care reprezinta un atu al portului Constanta datorita costurilor reduse de transport si volumelor de marfa care se deruleaza in aceasta zona. Datorita pozitiei strategice si legaturii cu Marea Neagra catre tarile europene, fluvial Dunarea reprezinta un mod avantajos de transport comparativ cu transportul feroviar si cel rutier.


   

 

 

    Traficul de marfuri derulate pe Dunare a crescut de la an la an, facilitand transportul unor cantitati insemnate intre Constanta si tarile din estul si central Europei, ca si Bulgaria, Ungaria, Serbia, Austria, Germania. De asemenea prin intermediul Dunarii se pot transporta marfuri din Constanta pana la Rotterdam folosind canalul Rhin-Main.
    Dintre marfurile care detin o pondere sustantiala ce se expediaza pe Dunare cu barjele sunt: cereale, echipamente, chimicale, produse siderurgice, produse din lem si materiale de contructii.
    Firma noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi logistica necesara expedierii marfurilor Dvs din/catre portul Constanta catre/din porturile dunarene folosind unul din mijloacele de transport fluvial mentionate mai sus.