Freight Forwarding • Shipping • Operations
 • Transport Maritim
  Oferim servicii de transport pentru orice destinatie atat pentru export cat si pentru importul de marfuri, servicii complete, functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load=container incarcat complet) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa) si cu livrare ‘door-to-door’ sau ‘port-to-port’, precum si ‘door-to-port’.
  continuati
 • Transport Fluvial
  Fiind bine pozitionat pe coasta de vest a Marii Negre, portul Constanta reprezinta un punct important pe harta traficului de marfuri catre/dinspre caile navigabile interioare est-europene. Ca urmare a unei dezvoltari zonale rapide si totodata ca o necesitate pentru transportul de marfuri din aceasta regiune, a crescut interesul pentru transportul fluvial care ofera legatura directa cu cel mai mare port din Marea Neagra, Constanta.
  continuati
 • Transport Rutier
  Compania noastra pune la dispozitia dumneavoastra. intreaga gama de servicii de transport marfuri cu camioane cu prelata sau dube inchise cu capacitati diverse, pana la 40 tone sau chiar mai mult, pe diferite trasee rutiere atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.
  continuati
 • Transport Feroviar
  Alaturi de celelalte modalitati de livrare a marfii, transportul containerizat pe calea ferata completeaza cu eficacitate portofoliul de servicii oferite de Green Marine Logistics. In ciuda duratei mai mari de livrare, transportul pe calea ferata are ca principal avantaj costurile reduse in comparativ cu transportul rutier.
  continuati
 • Transport Aerian
  Una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de transport, ca alternativa eficienta, o reprezinta transportul aerian de marfa. Green Marine Logistics impreuna cu agentii celor mai recunoscute linii aeriene organizeaza transporturi aeriene de marfuri atat in regim charter (direct) cat si in regim de consolidare (multimodal)
  continuati
 • Operatiuni Portuare
  Green Marine Logistics ofera servicii complete pentru operarea marfurilor de orice tip in porturile de la Marea Neagra: Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea, Midia, Mangalia. Va stam la dispozitie cu cotatii de pret competitive si logistica necesara oricarui tip de operatiune solicitat de clientii nostrii. Indiferent de tipul de marfa operat (generala, agabaritica, vrac, project cargo, lichida) atat pentru export cat si pentru import, va putem acorda asistenta pentru realizarea urmatoarelor operatiuni:
  continuati

Servicii - Transport rutier – Incarcare partiala (grupaj)

Transport rutier – Incarcare partiala (grupaj)
Transport rutier – Incarcare partiala (grupaj)

  Ca si grupa secundara a transportului rutier, expeditiile pe camion in regim de grupaj ocupa un loc important in traficul de marfuri atat pe plan intern cat si international.


   Principalul avantaj al acestui tip de transport il constituie costul mai redus in comparatie cu transportul complet, insa termenul de livrare este mai mare datorita faptului ca marfa se colecteaza din mai multe puncte de incarcare (pentru a incarca la capacitate maxima camionul) si abia apoi descarcata in locatiile de destinatie.


   Prin intermediul transportului la grupaj se pot transporta partide mici de marfa, cu capacitate mai mica de un palet (ex.colete, cutii, baloti, saci, paleti etc) si pana la loturi de marfa care pot ocupa pana la 80-90% din volumul unui autocamion.


   Firma noastra poate oferi tarife competitive pentru serviciul de transport marfa la grupaj pentru diverse rute, atat la import catre Romania din Europa si / sau spatiul extracomunitar, cat si la export din Romania catre intreaga Europa si/sau spatiul extracomunitar.


   De asemenea putem oferi tarife competitive si pentru transport grupaje marfa avand ca destinatie rute si locatii interne de pe teritoriul Romaniei