Freight Forwarding • Shipping • Operations
 • Transport Maritim
  Oferim servicii de transport pentru orice destinatie atat pentru export cat si pentru importul de marfuri, servicii complete, functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load=container incarcat complet) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa) si cu livrare ‘door-to-door’ sau ‘port-to-port’, precum si ‘door-to-port’.
  continuati
 • Transport Fluvial
  Fiind bine pozitionat pe coasta de vest a Marii Negre, portul Constanta reprezinta un punct important pe harta traficului de marfuri catre/dinspre caile navigabile interioare est-europene. Ca urmare a unei dezvoltari zonale rapide si totodata ca o necesitate pentru transportul de marfuri din aceasta regiune, a crescut interesul pentru transportul fluvial care ofera legatura directa cu cel mai mare port din Marea Neagra, Constanta.
  continuati
 • Transport Rutier
  Compania noastra pune la dispozitia dumneavoastra. intreaga gama de servicii de transport marfuri cu camioane cu prelata sau dube inchise cu capacitati diverse, pana la 40 tone sau chiar mai mult, pe diferite trasee rutiere atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.
  continuati
 • Transport Feroviar
  Alaturi de celelalte modalitati de livrare a marfii, transportul containerizat pe calea ferata completeaza cu eficacitate portofoliul de servicii oferite de Green Marine Logistics. In ciuda duratei mai mari de livrare, transportul pe calea ferata are ca principal avantaj costurile reduse in comparativ cu transportul rutier.
  continuati
 • Transport Aerian
  Una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de transport, ca alternativa eficienta, o reprezinta transportul aerian de marfa. Green Marine Logistics impreuna cu agentii celor mai recunoscute linii aeriene organizeaza transporturi aeriene de marfuri atat in regim charter (direct) cat si in regim de consolidare (multimodal)
  continuati
 • Operatiuni Portuare
  Green Marine Logistics ofera servicii complete pentru operarea marfurilor de orice tip in porturile de la Marea Neagra: Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea, Midia, Mangalia. Va stam la dispozitie cu cotatii de pret competitive si logistica necesara oricarui tip de operatiune solicitat de clientii nostrii. Indiferent de tipul de marfa operat (generala, agabaritica, vrac, project cargo, lichida) atat pentru export cat si pentru import, va putem acorda asistenta pentru realizarea urmatoarelor operatiuni:
  continuati

Servicii - Transport feroviar

Transport Feroviar
Transport Feroviar

    Alaturi de celelalte modalitati de livrare a marfii, transportul containerizat pe calea ferata completeaza cu eficacitate portofoliul de servicii oferite de Green Marine Logistics. 

    In pofida duratei mai mari de livrare, transportul pe calea ferata are ca principal avantaj costurile reduse in comparativ cu transportul rutier.  

  In baza colaborarii noastre cu diversi operatori de transport, putem sa organizam expeditii feroviare pentru o mare varietate de marfuri (cereale, echipamente, agabaritice, containere, produse petroliere si chimice) in cele mai bune conditii de siguranta.

    Firma noastra va pune la dispozitie o gama larga de servicii care vin in ajutorul clientilor nostri interesati de efectuarea transportului feroviar de marfuri si anume:

• Cotatii tarifare competitive beneficiind de reduceri in traficul intern si international în functie de felul mărfii, volumul traficului şi relatiile de transport în care circulă mărfurile. 
• Transport intern şi international de marfuri in vagoane izolate, grupuri de vagoane şi trenuri complete pentru export,import si tranzit pe reteaua SNTFM CFR Marfa pe relatiile Europa de Est si Vest, tarile din C.S.I., Orientul Apropiat, Mijlociu si Indepartat, precum si pe liniile de ferry-boat catre/din Turcia si Georgia prin Portul Constanta;
• Transbordari de marfuri in statiile de frontiera de stat cu Republica Moldova si Ucraina;
• Operare portuara directa, vagon-nava sau nava-vagon si indirecta de la nava la teren sau teren la nava 
• Depozitare marfa in depozitele portuare 
• Intocmirea la cerere a documentelor de transport si formalitatilor vamale;
• Urmarirea transporturilor de la statia de predare la statia de destinatie;
• Transport de marfuri in containere de mare capacitate (20' şi 40'); 
• Plata centralizata a tarifelor de transport si accesorii dupa caz; prin folosirea acestui sistem de plata, clientul beneficiaza de cateva avantaje si anume: nu este necesara plata fiecarui vagon la staţia de expeditie sau destinatie, ca şi in cazul sistemului FRANCAT sau TRANSMIS; permite urmarirea mai atenta a expeditiilor, astfel scurtându-se durata transportului.


  Pentru a obtine o cotatie de pret va rugam sa ne contactati la adresa : office@gml.com.ro