Freight Forwarding • Shipping • Operations
 • Transport Maritim
  Oferim servicii de transport pentru orice destinatie atat pentru export cat si pentru importul de marfuri, servicii complete, functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load=container incarcat complet) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa) si cu livrare ‘door-to-door’ sau ‘port-to-port’, precum si ‘door-to-port’.
  continuati
 • Transport Fluvial
  Fiind bine pozitionat pe coasta de vest a Marii Negre, portul Constanta reprezinta un punct important pe harta traficului de marfuri catre/dinspre caile navigabile interioare est-europene. Ca urmare a unei dezvoltari zonale rapide si totodata ca o necesitate pentru transportul de marfuri din aceasta regiune, a crescut interesul pentru transportul fluvial care ofera legatura directa cu cel mai mare port din Marea Neagra, Constanta.
  continuati
 • Transport Rutier
  Compania noastra pune la dispozitia dumneavoastra. intreaga gama de servicii de transport marfuri cu camioane cu prelata sau dube inchise cu capacitati diverse, pana la 40 tone sau chiar mai mult, pe diferite trasee rutiere atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.
  continuati
 • Transport Feroviar
  Alaturi de celelalte modalitati de livrare a marfii, transportul containerizat pe calea ferata completeaza cu eficacitate portofoliul de servicii oferite de Green Marine Logistics. In ciuda duratei mai mari de livrare, transportul pe calea ferata are ca principal avantaj costurile reduse in comparativ cu transportul rutier.
  continuati
 • Transport Aerian
  Una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de transport, ca alternativa eficienta, o reprezinta transportul aerian de marfa. Green Marine Logistics impreuna cu agentii celor mai recunoscute linii aeriene organizeaza transporturi aeriene de marfuri atat in regim charter (direct) cat si in regim de consolidare (multimodal)
  continuati
 • Operatiuni Portuare
  Green Marine Logistics ofera servicii complete pentru operarea marfurilor de orice tip in porturile de la Marea Neagra: Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea, Midia, Mangalia. Va stam la dispozitie cu cotatii de pret competitive si logistica necesara oricarui tip de operatiune solicitat de clientii nostrii. Indiferent de tipul de marfa operat (generala, agabaritica, vrac, project cargo, lichida) atat pentru export cat si pentru import, va putem acorda asistenta pentru realizarea urmatoarelor operatiuni:
  continuati

Servicii - Transport maritim conventional

Transport maritim conventional
Transport maritim conventional

 

   In baza colaborarii cu principalele agentii de chartering si brokeraj maritim care activeaza in domeniul transportului maritim, asiguram expedierea marfurilor Dvs. in regim conventional prin intermedierea angajarii de nave maritime tip cargou, vrachier (bulk-carrier), project cargo sau tanc.

    De asemenea punem la dispozitie barje si slepuri autopropulsante pentru expeditiile de marfuri cu destinatie catre porturile situate pe canalul Dunare – Marea Neagra, de la Constanta si pana la Belgrad.

    In masura in care conexiunile canalului Dunarii permit accesul catre anumite porturi maritime, vom oferi rute de transport corespunzatoare cerintelor clientilor nostri.

    Prin folosirea transportului fluvial containerizat se pot deservi prin servicii directe de linie porturile Giurgiu sau Turnu Severin, dar si Ruse si alte porturi dunarene pana la Belgrad, in urma solicitarii exprese a clientilor nostrii.

    Indiferent de tipul de marfa transportat (marfa generala, vrac, lichida, agabaritica) vom pune la dispozitia Dvs. cunostintele noastre in domeniu si va oferim cele mai bune solutii logistice pentru expeditiile de tip door-to-door, door-to-port sau port-to-port.

    In completarea lantului logistic aferent unui transport maritim conventional, enumeram cateva dintre serviciile oferite de catre Green Marine Logistics: 

• asistenta logistica pt transporturi agabaritice (incluzand transport rutier intern pana in/din port)
• amarare a marfurilor incarcate la bordul navelor
• stocare si depozitare marfuri in incintele portuare si in afara lor
• operatiuni de stivaj 
• manipulare marfa in port (incluzand si angajare de macarale speciale pentru marfurile agabaritice-project cargo)
• inspectii calitative si cantitative prin angajare de firme specializate de survey
• asistenta formalitati vamale in port pentru marfurile importate/exportate/tranzitate
• agent de marfa al navlositorilor
• agent nava
 

    Ne vom ingriji ca marfurile Dvs. sa ajunga la destinatie in deplina siguranta si cu un timp de transit cat mai mic si dorim ca prin ofertele de preturi competitive si prin pachetul de servicii oferite sa ne ridicam la cel mai inalt nivel al cerintelor Dvs.