Freight Forwarding • Shipping • Operations
 • Transport Maritim
  Oferim servicii de transport pentru orice destinatie atat pentru export cat si pentru importul de marfuri, servicii complete, functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load=container incarcat complet) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa) si cu livrare ‘door-to-door’ sau ‘port-to-port’, precum si ‘door-to-port’.
  continuati
 • Transport Fluvial
  Fiind bine pozitionat pe coasta de vest a Marii Negre, portul Constanta reprezinta un punct important pe harta traficului de marfuri catre/dinspre caile navigabile interioare est-europene. Ca urmare a unei dezvoltari zonale rapide si totodata ca o necesitate pentru transportul de marfuri din aceasta regiune, a crescut interesul pentru transportul fluvial care ofera legatura directa cu cel mai mare port din Marea Neagra, Constanta.
  continuati
 • Transport Rutier
  Compania noastra pune la dispozitia dumneavoastra. intreaga gama de servicii de transport marfuri cu camioane cu prelata sau dube inchise cu capacitati diverse, pana la 40 tone sau chiar mai mult, pe diferite trasee rutiere atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.
  continuati
 • Transport Feroviar
  Alaturi de celelalte modalitati de livrare a marfii, transportul containerizat pe calea ferata completeaza cu eficacitate portofoliul de servicii oferite de Green Marine Logistics. In ciuda duratei mai mari de livrare, transportul pe calea ferata are ca principal avantaj costurile reduse in comparativ cu transportul rutier.
  continuati
 • Transport Aerian
  Una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de transport, ca alternativa eficienta, o reprezinta transportul aerian de marfa. Green Marine Logistics impreuna cu agentii celor mai recunoscute linii aeriene organizeaza transporturi aeriene de marfuri atat in regim charter (direct) cat si in regim de consolidare (multimodal)
  continuati
 • Operatiuni Portuare
  Green Marine Logistics ofera servicii complete pentru operarea marfurilor de orice tip in porturile de la Marea Neagra: Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea, Midia, Mangalia. Va stam la dispozitie cu cotatii de pret competitive si logistica necesara oricarui tip de operatiune solicitat de clientii nostrii. Indiferent de tipul de marfa operat (generala, agabaritica, vrac, project cargo, lichida) atat pentru export cat si pentru import, va putem acorda asistenta pentru realizarea urmatoarelor operatiuni:
  continuati

Servicii - Transport rutier

Transport rutier de marfa intern si international
Transport rutier de marfa intern si international

   Compania noastra pune la dispozitia Dvs. intreaga gama de servicii de transport marfuri cu camioane cu prelata sau dube inchise cu capacitati diverse, pana la 40 tone sau chiar mai mult, pe diferite trasee rutiere atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.


    In cazul in care aveti nevoie de angajarea unui transport de marfa pe rute interne asteptam sa ne contactati in vederea stabilirii rutei de transport cea mai convenabila.


    Transporturile rutiere de marfa se pot realiza in regim de “camion complet” (FTL=full truck load) sau “grupaj de marfa” (LTL=less than truck load).
In cazurile in care clientii solicita, se poate opta si pentru “curse dedicate” pentru preluarea de grupaje de marfa dintr-o singura locatie sau locatii diferite.


    Putem oferi tarife de transport marfa competitive pe rute si destinatii din si catre toate judetele Romaniei.


In cazul in care optati pentru un transport complet de marfa, veti beneficia de un timp mai mic de livrare, fata de transportul la grupaj, iar livrarea marfii se va face in deplina siguranta la orice punct de destinatie din Romania sau Europa indicat de client.


 Oferim tarife competitive de transport atat pentru export cat si pentru import atat pentru cursele de marfa complete cat si pentru grupajele de marfa. Pe langa tarile din spatiul Uniunii Europene de unde putem prelua/expedia marfurile Dvs. avem si posibilitatea transportarii de marfuri din/catre Elvetia, Norvegia, Serbia, Croatia, Turcia,  Moldova, Ucraina, Rusia, precum si in zone mai indepartate ca Armenia, Georgia, Kazahstan, Turkmenistan, Kirghizstan. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR/TIR.

Transport rutier – Incarcare completa
Transport rutier – Incarcare completa

   Compania noastra pune la dispozitia Dvs. intreaga gama de... » Mai multe informatii: Transport rutier – Incarcare completa

Transport rutier – Incarcare partiala (grupaj)
Transport rutier – Incarcare partiala (grupaj)

   Compania noastra poate oferi tarife competitive pentru serviciul... » Mai multe informatii: Transport rutier – Incarcare partiala (grupaj)